Začíná PLAY-OFF!!!

10.03.2011 17:49

Ačkoliv nám chybí dohrát ještě jeden zápas ve skupině A, známe již celkové pořadí obou skupin (výsledek tohoto zápasu už do něj nepromluví).
Prvně bych vás chtěl informovat, že tým Jdem si zahrát! se rozhodl dále nepokračovat v soutěži a proto se pořadí postupujících do Play-off o jedno místo posunulo. Prosím koukněte na web - část Pořadí, kde vše jasně uvidíte. Také vás musím upozornit, že všechny zápasy proti tomuto týmu budou kontumovány.

Také již na webu naleznete rozpis osmifinálových zápasů Play-off i rozpis zápasů nepostupujících týmů Play-out. Prosím důkladně prostudujte váš hrací den, protože některé z vás čeká kromě hry také role rozhodčích, tak aby nedošlo k nějakým nesrovnalostem.

Sice jsem to již psal dříve, ale přeci jenom ještě jednou připomínám: každý hráč vašeho týmu se musí prokázat libovolným průkazem totožnosti (ISIC, permice také stačí) před začátkem zápasu, že je opravdu napsaný na soupisce týmu!!!

Začneme tedy 21.3. od 21 hod v horní tělocvičně a od 21:30 v dolní. S radostí vám mohu oznámit, že by již opět měl fungovat stánek s občerstvením, proto neváhejte pozvat i vaše věrné fanoušky a taky cca ve 22:30 v dolní hale proběhne slavnostní odhalení a křest putovního poháru HVL!!!